Onze mobiele bars

Onze mobiele bars

Soms is het een kwestie van de sprong te wagen.. 

Als 2 jonge ondernemers hebben wij voor een avontuur gekozen en zo is begin 2016 het concept “Drinks on Tour” ontstaan. Nadat de foodtruck meer en meer een welbekend begrip werd in de volksmond, vonden wij het tijd om te zorgen voor een eigen mobiel café, een “dranktruck”.

Door ervaring in de horeca te combineren met een jonge frisse blik willen wij een nieuwe dimensie geven aan het begrip “café”. Op deze manier proberen wij al uw gasten en bezoekers te verwennen met een ruim aanbod aan dranken en dit op de door u gekozen locatie.

Wij kiezen ervoor om te vertrekken vanuit de wens van de klant. Dit houdt in dat u samen met ons uw assortiment kan samenstellen gaande van frisdranken, warme dranken, bieren, sterke dranken en leuke cocktails zodat u genoeg variatie kan brengen maar dit passend binnen uw eigen budget.

Als u doorheen de website bladert, krijgt u alvast een eerste kijk binnen onze wereld. Toch vinden wij dat ieder evenement of feest bijzonder is en daarom bekijken wij graag samen met u uw verwachtingen.

Bar 1:

gesloten 5m lengte, 10 lopende meter koeling, 2 dubbele frigo’s, dubbele tapinstallatie, ijscrusher, hydraulisch zakbare assenIdeaal voor grotere feesten, feesten van langere duur en evenementen. Speciaal gebouwd met een extra grote koelcapaciteit

Bar 2:

gesloten 3m lengte, 2frigo’s, ijscrusher, diepvries, hydraulisch zakbare assen
Ideaal voor kleinere feesten, tuinfeesten. Compacter en gezelliger voor kleinere groepen. Wordt ook veel ingeschakeld als cocktailbar

 

Bar 3:

(beschikbaar vanaf juni)

gesloten 4.5m, 9 lopende meter koeling, dubbele tapinstallatie, frigo over volledige lengte, ijscrusher, hydraulisch zakbare assen.

 

Indien vragen, aarzel zeker niet en neem vrijblijvend contact met ons op.

 

Kurt en Mani